Just a dialog (cuma lepasin uneg2, lupakan)

Standard

Hari ini ceritanya gue pengen melepas stress, me time gitu ceritanya..
Well, stress di kepala sih bener lepas, tapi kayaknya ngeliat balance account bank gue nanti bakal dateng stress yang baru… ahahaha..
But its all worth it.
Anyway, gue baru aja potong rambut.. sekali scalp treatment gitu ceritanya..
Trus, berhubung daritadi siang ada orang rese yang nelponin mulu padahal gue lagi nggak pengen di ganggu, jadinya dengan berbaik hati gue memulai pembicaraan sama doi sore ini..

Me : I got a new haircut! *pamer foto*
Him : Hi angel, looks good but why are you cutting your hair again? Didn’t you just cut it last month?
Me : Ngg,, last time I cutted it, is about 3 months ago, if I’m not mistaken..
Him : Ah really? I thought it is last month..
Me : Hmm.. time flies fast.. even you didn’t realize
Him : I know right? But well, nothing much different with the last style, that is my comment. I’m just saying 😛
Me : Whatever lah, I’m just telling you that I got a haircut 😛
Him : Yes dear.. I’m so sleepy, I shall sleep now. Bye..

Yeehh.. daritadi ribet banget nelpon nelpon pas gw lagi di kereta, sekarang gue ajak ngobrol guenya dicuekin.. cape deeehh..
Auk ah elap! dasar abang yang aneh,, 😛 😛

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s